NUIJAT ITE

Tyypit Nuija Distilleryn taustalla


Martti Sgurev

Martti on perustajaosakas ja yrityksemme toimitusjohtaja. Martilta hoituu nohevasti operatiiviset sekä kaupalliset asiat. Martin löytää myös tislaamolta pannujen ääreltä. Lappeenrantalaistuneen idearikkaan toimarin kiinnostus alaan juontaa juurensa balkanvuorten perinteikkäistä tislaamoista. Martti pitää yrityksen pyörät pyörimässä.


Matti Hiltunen

Matti on yrityksemme perustajaosakas ja tislaamoyrityksemme hallituksen jäsen. Hän on paljasjalkainen Lappeenrantalainen insinööri. Matti pitää tuotantojohtajana prosessit, sekä tuotannon kurissa ja hoitaa ansiokkaasti myös myyntiroolia. Matin jämäkällä otteella ja tuotannon johtamiskokemuksella tislaamolla hommat pysyy jiirissä.


Mikko Pulkkinen

Mikko on yrityksemme perustajaosakas ja tislaamoyrityksemme hallituksen puheenjohtaja. Mikon kiinnostus kiehtoviin tislaamoihin ja niissä valmistettuihin tuotteisiin heräsi reissuilla maailmalla. Hänellä on laaja kokemus liikkeenjohdosta eri toimialoilla. Mikko häärii tislaamolla enimmäkseen reseptien, sekä tuotekehityksen parissa ja tykkää sanailla tarinoita.


Toni Kaartinen

Toni on paljasjalkainen Kiiskinmäkeläinen Lappeenrannasta.

Yrityksemme osakkaana Toni on mukana tislaamon toiminnassa sen mitä hedelmä- ja vihannesbisneksiltä ehtii. Hänellä on pitkä ravintola-alan kokemus. Toni on tislaamon auttava apukäsi.


Timo Suutari

Timo Suutari, firman osakas myös. Timo on Someron poika, joka on juurtunut Lappeenrantaan.

Gin-harrastus sai aivan upean uuden ulottuvuuden hienon tiimin kanssa. Timon mielestä hommassa yhdistyy hienosti kulinarismi, tiede, taide, kemiantekniikka ja tekniikka yleisesti. Hänestä on kiva tehdä jotain, mikä lähtee sydämestä.