NUIJA DISTILLERY TUOTTEET

Juomat

Nuija Distilled Dry Gin

Nuija Gin on roteva, samalla raikas ja pehmeä, jopa hieman hennon kukkainen. Nuijan symboliset juuret ulottuvat Lappeenrannan perustamiseen 1600 -luvulle villine metsäläisineen.

Nuija Ginistä löydät raikkaan Saimaan tuulahduksen, keväisen Etelä-Karjalan havumetsän ja syksyn marjasadon. Sopivan villi mutta lempeä mausteisuus saa kevättalven jäätkin sulamaan.

Nuija Distilled Dry Gin oli mukana kansainvälisessä London Spirits Competition -kilpailussa sijoittuen hienosti hopeasijoille, ja ollen suomalaisista osallistujista ensimmäisellä sijalla.

Nuija Barrel Aged Gin


Tämä käsityönä tynnyrikypsytetty Nuija Barrel Aged Gin on saanut luonteensa Etelä-Karjalan metsistä ja Saimaan maisemista. Sen tasapainoisessa maussa yhdistyvät kevään havumetsien ja syksyisten marjojen maut rikastettuina lämpimillä, mausteisilla vivahteilla. Väri- ja makuprofiili on tulosta tämän ginin lepäämisestä tammitynnyrissä.

Nuija Barrel Aged Gin oli mukana kansainvälisessä London Spirits Competition -kilpailussa sijoittuen hienosti hopeasijoille, ja ollen suomalaisista osallistujista ensimmäisellä sijalla.

Muija Likööri


Pienenä eränä valmistettu Muija-liköörimme on saanut inspiraationsa pohjoismaisista metsistä ja lapsuuden muistoista, marjanpoimintaretkistä mummon kanssa. Se yhdistää puolukan aromaattiset maut hienoiseen katajan vivahteeseen. Likööri on makea, punainen, eikä sitä ole suodatettu, joten se sisältää aitoja pohjoisen erämaiden makuja ilman lisäaineita. Huomionarvoista on kuitenkin, että liköörissä on mukana marjanpaloja.


Soossit

Nuija Sinappi

Käsityönä Etelä-Karjalassa valmistettu Nuija Ginillä maustettu artesaanisinappi. Nuija-Sinappi on sopivan villi ja sen ronski mausteisuus viimeistelee myös juhlapöydän herkut. Nuija-Sinappi on herkkusuiden mauntekijä!


Kuteet

Nuija Vaatteet

Nyt on rouheet ja kaupungin cooleimmat paidat, hupparit, lipat ja pipot saatavilla Nuijan verkkokaupassa. On muuten laatua ja näköä! Verhoa vartesi tai osta vaikka lahjaksi.


Drinksut

Nuija Gin & Tonic

Nuija Gin & Tonic: Muutama rouhea jääkuutio, 1/3 Nuija Gin ja 2/3 Fever-Tree Refreshingly Light Tonic Water. Lisää muutama puolukka. Nauti (vastuullisesti).

Nuija nakuna

Nuija Gin jäillä: Pohjalle jäitä, kaada päälle Nuija Gin ja heitä perään pari puolukkaa. Nauti (vastuullisesti).

Pitkä Muija

Pitkä Muija: Pohjalle jäitä, kaada päälle Muija likööri 1/3 ja vichy 2/3. Heitä perään pari puolukkaa. Nauti (vastuullisesti).

Nauti vastuullisesti | Enjoy responsibly

Tutustu Nuija Distilleryn tyyppeihin